| | chattà.ch. Spezialitads da charn setgentada dal Grischun. Armonia da material da basa d’auta qualitad, recepts tradiziunals ed elavuraziun cumpetenta. La preschentaziun da l’emna 31-12-2022.
| | Download pdf |
|
| | Caprez, Anna (red.). «Dal nas a la cua». [Consum da charn]. Story tar: Marella 18-4-2021.
| | Download pdfLink |
|
| | chattà.ch. La liongia – in’istorgia cun dus pizs. En: La Quotidiana (La preschentaziun da l'emna) 24-3-2017, p. 12.
| | Download pdf |
|
| | (rtr). Ina salata dad ovs per Pasca. Story tar: Cuntrasts 27-3-2016.
| | Download pdfLink |
|
| | (rtr). Charn da fondue chinoise – tegnair si fin Silvester? Story tar: Co e cum 24-12-2014.
| | Link |
|
| | (rtr). Co sent’ins sch’ins cumpra quai ch’è scrit sin il pac? [Charn frestga]. Story tar: Co e cum 24-11-2014.
| | Link |
|
| | (rtr). Tge è in bun ov? Story tar: Co e cum 15-4-2014.
| | Link |
|
| | (rtr). Salami. Story tar: Il chavazzin dal di 16-12-2013.
| | Link |
|
| | (rtr). Bastunet da pesch. Story tar: Il chavazzin dal di 12-4-2013.
| | Link |
|
| | (rtr). Colesterin. [Ovs]. Story tar: Il chavazzin dal di 2-4-2013.
| | Link |
|